fredag 26 februari 2010

Dag 5

Har inte uppdaterat ett par dagar då både jag och min käraste C har varit lediga från jobbet några dagar och utnyttjat tiden till att bara umgås med varandra. Sopporna har tagit knäcken på mig. Inte kunde jag ana i min vildaste fantasi att det var så här jobbigt. Jag hoppas och tror det börja kännas lite bättre nu. Hungern är inte så farlig men däremot har jag en obeskrivlig trötthet.

Jag var inne en sväng på XV igår för att gå på ett individuellt möte med min hälsocoach. Fick väga mig och vet ni vad, jag har gått ner fyra kilo sen i söndags. Fyra kilo på fyra dagar! Underbart och jag började känna att det kanske är värt att må såhär dåligt ett tag till om det ska forsätta neråt på vågen. Ska bli spännande att väga sig på måndag igen, då har jag hållt på med helfart i en vecka.

Jag har insett vad viktigt det är att ha ett stöttande vid sin sida när man gör en sån här förändring. Från att äta det man vill när man vill till att bara äta flytande soppa 3 gånger om dagen. Det är hårt! Att ha sin hälsocoach på viktcentret räcker inte utan man måste verkligen ha en närstående som tröstar en när man är så trött och hungrig så man storgråter, som peppa en till att hitta på något för att komma på andra tankar och som uppmuntra en med att jag inte ska leva såhär livet ut utan bara en kort period.

Nu ska jag ta min sista shake för dagen och sen ska jag nog läsa lite bloggar innan jag somnar. Ja! Jag går och lägger mig väldigt tidigt om kvällarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar