måndag 22 februari 2010

Dag 1

Nu är dag 1 avklarad. Fy fan rent ut sagt. Hur ska jag stå ut med detta i så många veckor till? Jag hoppas det kommer kännas bättre om ett par dagar. Sopporna är för jävliga. Jag vet inte hur många Xtravaganza-bloggar jag har besökt men det verkar som att alla tycker att sopporna är helt okej. Jag mår så illa efter jag har druckit dom och under tiden jag dricker så är jag på väg att klökas. Nu har jag precis fixat kycklingsoppan och det var nog det värsta jag någonsin har smakat på. Jag fick inte ner det så det åkte ut i vasken och så har jag druckit mig " mätt " på vatten. Till frukost drack jag blåbär och till lunch drack jag jordgubb. Äckliga båda två men hellre dom än kycklingsoppan.

Hela skafferiet är fyllt med sockerkaka, arraksbollar, biskvier, chokladdoppade havreflan, kladdkaka, syltkakor och bullar tack vare migg 24års kalas i helgen. Jag har nog aldrig mått så här dåligt som jag mår ikväll. Jag hoppas inte det ska kännas såhär varje dag i flera månader som jag har planerat att gå på helfart. Jag hoppas bara det är värt det och att jag och mina soppor kan bli vänner.

Klockan är bara sju men jag har borstat tänderna och ska sova nu. Ju fortare blir det en ny dag och ju närmare kommer jag som jag får börja äta igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar